09-06-2014 Advertising

#ShareTheSofa

Nu prea ne-am încurcat cu jumătăți de masură în ultima lună de Champions League. Trebuie să admit că atunci când n-am avut acces la draft, am mers pe sticla de 330. Dar am făcut-o cu responsabilitate, cât să prindem puțin curaj, căci nu te-așezi în fiecare zi la taifas cu oamenii ăștia.

Finala UCL 14 03
Ruud Gullit, Ruud Van Nistelrooy, Hernan Crespo, Juliano Belletti, Luis Garcia, Fernando Morientes sunt fotbaliștii cu ajutorul cărora meciurile au depășit dimensiunea ecranului, ba chiar și a celor 90 de minute regulamentare. Căci nu de puține ori îi bâzâiam și-n pauze, când ne închipuiam că sunt mai puțin prinși.

Finala UCL 14 02
N-am avut curajul să m-arunc printre statistici, dar ceva-mi spune ca Heineken a reușit să facă valuri frumoase cu #sharethesofa, pe twitter. Pe unul dintre ele m-am cocoțat eu, atunci când un bun prieten din State m-a apelat oarecum intrigat prin direct message, văzând cu cine mă întrețin în timpul partidelor.

Finala UCL 14 04
Una peste alta, după cum se poate citi și pe fața mea în fotografia de mai jos, s-a încheiat cu victorie pe toate planurile. După ce c-am avut ocazia să împart emoțiile finalei UEFA Champions League cu Ruud Gullit, ale mele au plecat și vesele acasă, vibrând încă din fragedă copilarie la imnul Realului.

Finala UCL 14 05
După cum spuneam și-n finalul întâlnirii, cu tot respectul cuvenit susținătorilor echipei adverse: NICE DREAM, ATLETICO. BUT IT WAS REAL.

2 Comentarii

 1. Natural

  06-10-2014 at 2:31 PM

  Ce va mai place sa va bagati in selfie-ul lu’ Toma laughing

  Reply

 2. Paula T

  06-12-2014 at 4:24 PM

  ”Ale tale” au făcut cam mult pe drum. De pe 24 mai până pe 9 iunie e un timp ”real”, dar nici gând de ”atletic”. Haide, frate, mai cu viață!

  Reply

Lasa un comentariu