11-11-2015 Time out

O bicicletă cât 4 ananași

Cu ce se mai ocupă românii în Londra:

Bună Andi,

M-am gândit că ar fi o idee bună să încerc să dau sfoară-n ţară cu ultimul meu proiect la care lucrez de mai bine de un an. Poate ţi se pare interesant în termeni de design românesc.

De-a lungul unui an am lucrat împreună cu partenerul meu la designul celei mai ușoare biciclete pliabile din lume. Prototipul cântărește 6.5 kg, fiind mai ușoară cu 3 kg decât oricare altă bicicletă pliabilă de pe piață. Cântărește cât două pisici, 4 ananași sau 3 MacBook-uri 🙂


Mutați în Londra cu vise mari și bani puțini la 22 de ani, am reușit să ne concentrăm tot efortul creativ în a aduce la bun sfârșit un produs inedit pentru cicliști. Bicicleta este din fibră de carbon și are un design unic, pe care l-am și patentat.

Bicicleta, numită Hummingbird, va fi lansată pe 11 Noiembrie pe Kickstarter, și, de asemenea, promovată de studioul de producție UNIT9, unde lucrez ca Marketing Manager.

Sper că ți-am stârnit interesul și că vei considera că merită puțin sprijin și PR.

Hummingbird1
Nu-i cunosc personal, dar m-aș bucura să aflu c-au învins și datorită ajutorului nostru.

În cazul în care doriți să-i susțineți, pagina de Kickstarter se află aici.

4 Comentarii

 1. razvan

  11-11-2015 at 3:35 PM

  Dacă apare pe piață, o să cumpăr una. Din păcate prea multe proiecte eșuează pe kickstarter chiar dacă primesc finanțarea dorită (din lipsă de timp, proiect mai complicat decât se anticipa etc.)
  sad

  Reply

 2. Andrei

  11-12-2015 at 10:27 AM

  Proiectul e interesant, nu e ceva nou, dar arata bine. Poate o sa aiba succes la engleji, m-as implica si eu dar un pret de pornire de peste 1000 de lire e prohibitiv pentru aproape oricine din Romania. Le doresc succes si sa duca proiectul pana la capat si ulterior poate o sa-l aduca si la noi in tara la preturi de Romania.

  Reply

 3. Simona

  11-16-2015 at 3:15 PM

  Sper sa le iasa! Chiar e un produs super fain!

  Reply

 4. Andrei Chisanovici

  11-18-2015 at 1:56 PM

  Foarte buna aplicarea, fiind clar cea mai usoara bicicleta. Sper sa aiba si succes si sa devina un produs de viitor.

  Reply

Lasa un comentariu