Despre mine

Lucrez în media de 20 de ani. În prima zi am vândut ziare.

Aveam 17 ani, era in primavara lui 90 si, in mod firesc, prin buzunare batea vantul. Venea vara, voiam la mare, dar ai mei ma anuntasera deja ca depinde numai de mine. Am studiat cateva posibilitati imediate si m-am hotarat. Incerc sa vand ziare. Era momentul lor de glorie. Am imprumutat niste bani si la 4,30 m-am prezentat la poarta tipografiei. Am cumparat cu banii jos 1500 de ziare. Am riscat platind inainte pentru un profit mai mare.

In prima zi n-am reusit sa vand decat 15 ziare. Piata Unirii nu mi-a purtat noroc. M-am mutat la Piata Romana, la gura de metrou si m-am hotarat sa fac ceva ce nu facea nimeni. Sa strig in gura mare titluri din ziar. Titluri pe care tot eu le inventam, intrucat cele din ziar nu ma ajutau deloc. Asa am reusit sa vand totul in urmatoarele 2 zile.

In a treia saptamana din cariera mea de vanzator, am prins din zbor un anunt la postul de radio UNIFAN. Organiza un concurs de DJ. Noua provocare nu era ceva nou pentru mine. Faceam deja asta de cativa ani la petrecerile din liceu. Asa ca am intrat hotarat in lupta. Ne-am prezentat 50 la concurs. Eu am fost unul dintre cei doi care au castigat. Astazi tocmai am sarbatorit 20 de ani de la momentul cu pricina.

In vara lui 91, in chiar prima zi de concediu in Costinesti, le-am facut o vizita prietenilor mei care tocmai plecasera de la radio Nova 22. Rezultatul? Seara am fost programat la o intalnire cu Adrian Sarbu, pentru o oferta de nerefuzat. Nu stiam cine e, stiam doar ce-si dorea. Cel mai bun radio. Am avut o scurta discutie extrem de relaxata despre muzica anilor 60-80, am vorbit putin despre Hendrix, dupa care mi-a spus: de maine esti angajatul meu. Si uite asa, prima zi de concediu s-a transformat brusc in prima zi de munca in ceea ce avea sa devina mai apoi echipa Pro.

Pana in 1996 am petrecut cei mai frumosi ani de radio imaginati de cineva vreodata. Am primit rand pe rand si functii, de la director de programe, la director general, dar nu m-au incantat in mod deosebit. In iarna lui 96 insa a aparut marea provocare. Preluarea emisiunii de dimineata de la ProTV, de la Florin Calinescu. Am dat o proba. Dupa parerea mea, un dezastru. Dupa parerea lui Adrian Sarbu, edificatoare. Asa ca am preluat stafeta.

In primele 6 luni am vrut sa ma las in fiecare zi. Pana la urma am stat 1 an si 9 luni la Ora 7 Buna Dimineata. Intre timp am preluat tot de la Calinescu si Te Uiti si Castigi. Dupa Ministerul Comediei si Daruiesti si Castigi, am simtit nevoia sa ma reinventez. Am revenit pentru 6 luni in radio si in 2000 am pornit una dintre slabiciunile mele. Marca Inregistrata. Povestea a durat 4 ani, dupa care am facut marele pas inainte. Am infiintat propria casa de productie, Red Spike Film si odata cu ea am intrat in cea mai spectaculoasa cursa tv din cariera mea de pana acum, ApropoTV.

Lucrez in media de 20 de ani. Si inca sunt la inceput.