16-11-2015 Test & ReviewTime out

Copiii pe snowboard?

Dacă mai aveți vreo îndoială, întrebați-i mai întâi pe ei ce-și doresc. S-ar putea să vă surprindă răspunsul. Îndrăznesc s-o spun în cunoștință de cauză, după ce-am avut o astfel de curiozitate cu ai mei.

riglet 6
Cunosc mitul. Cu el am crescut și eu. Copiii trebuie să învețe mai întâi pe schiuri și abia după ce se fac mai mari pot încerca snowboard-ul. Nimeni nu oferă niciun argument logic, pentru simplul motiv că nu există. E doar un mit. Priviți doar.


În cazul în care gândul bun lasă loc măcar de-un “să vedem”, vinerea asta, pe 20 Noiembrie, în foaierul cinematografului din Mall Băneasa, le puteți oferi copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani șansa să încerce snowboarding-ul. Participarea e gratuită, întreg echipamentul e pus la dispoziție gratuit de organizatori, iar distracția propriu-zisă arată cam așa.


Porțile riglet park-ului se deschid la ora 18:00. Detaliile complete ale întregului eveniment le găsiți aici. Big up!

6 Comentarii

 1. George

  11-16-2015 at 2:59 PM

  Si eu inca am ganduri daca sa ma urc pe sanie sau nu laughing)))

  Reply

 2. Simona

  11-16-2015 at 3:11 PM

  Interesant!

  Reply

 3. maria

  11-16-2015 at 10:56 PM

  Vreau și eu să știu de unde pot achiziționa mărimea 21 pt fetița mea de 2 ani.
  Nu am găsit așa mici în comerț.

  Reply

  • Andi Moisescu

   11-17-2015 at 4:30 PM

   E posibil ca la mărimea asta să meargă foarte bine cu orice pereche de ghetuțe, normale. Mie așa îmi spune intuiția. Dar o să mă interesez și revin. Dacă ai cum, treci vineri pe la Riglet Park-ul din Mall Băneasa și oamenii de Boarder’s Shop (organizatorii evenimentului) te vor lămuri imediat cum stă treaba.

 4. Daniel

  11-17-2015 at 9:25 AM

  Eu am invatat sa schiez de capul meu in vremea studentiei, uitandu-ma la altii si bazandu-ma pe instinct. Daria mea a invatat cu monitor, mai intai pe schi si pe urma pe placa. Cred ca daca incep de la o varsta frageda nici nu conteaza care e primul, schiul sau placa, importante sunt reflexele mult mai puternice la acea varsta si usurinta naturala cu care prind miscarile. Spor(t)!

  Reply

 5. Andrei Iordache

  12-24-2015 at 9:26 AM

  Eu am doi gemeni si cred ca ar iesi o fotografie reusita sa ii vad pe snowboard. Insa momentan abia merg pe doua picioare laughing

  Reply

Lasa un comentariu