01-06-2011 Time out

Conspirația dansului

Vineri seara, în formula din fotografia de mai jos, ne-am reunit în prima ședintă de lucru. Ei cu pasiunea lor pentru dans, eu cu obsesia mea pentru organizare. Cred că e vina mea. Am început să vorbim despre ei și-am sfârșit prin a da cărțile pe față. E vorba despre cele care urmau să se lanseze a doua zi, la Bookfest.

De la stânga la dreapta, Hammer, Robo, un intrus, Lockid și Chillpop. Un mix de Titanii Funky Fresh și Dance Fiction Crew. M-am trezit cu ei la lansarea lui Adrian Georgescu, așa că le-am făcut cadou cartea. În două exemplare. Câte una pentru fiecare grup. Autografele și le-au luat singuri, chiar de la autor. Autorul n-a mai încăput în fotografie, în schimb și-a găsit locul la berea de după.


La umătoarea ședință, după ce așternem comentariile la Câteva sfârșituri de lume, sper să ne apucăm în sfârșit și de lucru. Mă rog, mie îmi vine mai ușor să vorbesc. Ei sunt cu lucrul, eu sunt doar cu ideile.

P.S. Cartea din fotografia de mai sus e cu titlu de prezentare. (Un product placement nereușit. Nu i se vede coperta.) Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

11 Comentarii

 1. Madalin

  06-1-2011 at 1:24 PM

  Ai dat girul unei carti care sper sa o cumpar recent. Mult succes in tot ce faci!

  Reply

 2. Constantin

  06-1-2011 at 2:23 PM

  Andy,dupa ce esti un om de caracter,ai si umor !!De aia te citesc cu placere !!!

  Reply

 3. Adrian Georgescu

  06-1-2011 at 9:20 PM

  Titanii Funky Fresh şi Dance Fiction Crew merită ajutaţi. Sunt talentaţi şi creativi. Dacă aveţi nevoie de mine, Hammer, Robo, Lockid și Chillpop, I’m in it!

  Reply

  • titanii funky fresh

   06-2-2011 at 11:49 AM

   Multumim mult si de-abia asteptam sa ne revedem la o discutie captivanta desptre “tot” big grin

 4. Minoki

  06-2-2011 at 6:33 AM

  Vai de mine! Chiar m-ai facut curioasa.

  Reply

 5. Horia Jurcut

  06-2-2011 at 7:41 AM

  Am vazut video-ul de la lansarea cartii. Adrian Georgescu apare tot in postura de critic, observator pana si la acest eveniment. Cred ca a reusit prin simpla “prezenta scenica” sa ne atraga sa-i citim scrierile. E genul de persoana de la care ai vrea sa primesti feedback la fiecare pas pe care il faci happy Nu?

  Reply

 6. alex galan

  06-2-2011 at 10:36 AM

  L-am vazut pe dl Georgescu la un talk show tv unde lauda jocul de rugby intr-un mod destul de inteligent. Nu stiu altceva despre el, dar asta il califica in my book. O sa caut cartea.
  PS: Salut Andy. Si tu te califici fara concurs pentru ca prin ’97 sau ’98, pe cand eram student in Bucuresti, am sunat la radio la o emisiune de-a ta, noaptea, si am cerut sa vorbesc cu invitata (Loredana) in off, iar tu ai fost de acord fara nici macar sa pui vreo alta intrebare. N-aveai frici superficiale. Ma bucur ca ai devenit mai public acum. Sper sa-ti priasca.

  Reply

 7. Miruna

  06-2-2011 at 10:50 AM

  Fie, o sa cumpar cartea … Am fost duminica la Bookfest ( nu am reusit sa ajung si sambata, desi as fi vrut sa te cunosc ) si am cumparat o carte : Ioana Celibidache, o matusa de poveste – scrisa de Monica Pillat ( nepoata Piei Pillat si fiica lui Dinu si Nelli Pillat si nepoata lui Ion Pillat si a pictoritei Maria Pillat Brates ). Recomand si eu cu drag Sufletul nu cunoaste distantele – Pia Pillat.
  „Iubirea răzbeşte, întotdeauna şi oricum şi în ciuda a orice, către cei iubiţi.“

  Reply

 8. Adrian Georgescu

  06-2-2011 at 3:57 PM

  Miruna. Una dintre cărţile copilăriei mele a fost “Corabia timpului”, scrisă de doamna Monica Pillat. O recomand cu căldură pentru toate vârstele, dacă reuşiţi să o găsiţi la anticariate. Eu am găsit-o pe okazii.ro.
  alex galan. Rugby, judo, sporturi cu motor: top 3 sporturi pentru mine happy
  Horia Jurcut. Eram atat de emotionat, incat ma bucur ca am reusit sa îngaim ceva.

  Reply

 9. Sergiu

  06-3-2011 at 12:37 PM

  Felicitari pt. carte, promovare si eveniment ! Sper ca a fost un succes si nu se va opri aici, ar fi pacat sa se iroseasca ”gura” asta de aer proaspat, de noi depinde, stiu ! Sa auzim de bine si sa vad cum si când o sa cumpar cartea…

  Reply

Lasa un comentariu